CheckWatt

Solenergi och smart batterilagring – en framtidssäker lösning med ekonomisk vinning

Framtiden är här med solenergi och vi på Solinstallationer i Sverige tar det ett steg längre genom vårt samarbete med CheckWatt. Inte nog med att du kan generera och lagra solenergi, du kan nu även tjäna pengar på din investering.

Med vår expertis i solenergilösningar och CheckWatts banbrytande batterilagring, erbjuder vi en komplett lösning för att maximera både energieffektiviteten och din ekonomiska avkastning.

Tjäna pengar med ditt batterilager

  • Sänkta elkostnader och inkomster från elnätet: Använd batteriet till att lagra billig el och använd den under dyra timmar. Dessutom kan du ansluta batteriet till CheckWatts virtuella kraftverk och få betalt för att hjälpa till att balansera elnätet​​.
  • Elprisarbitrage: Dra fördel av att köpa el när den är billig och sälja när den är dyr, en strategi som ger dig direkt ekonomisk vinst​​.
  • Flexmarknader och effekttoppar: Stöd ditt lokala elnät via flexmarknader och kapa effekttoppar, vilket kan ge ytterligare ekonomiska fördelar​​​​.
  • Ökad egenanvändning av solel: Lagra solel för att använda när solen har gått ner​​.

Fullständig trygghet och service

Vi erbjuder inte bara installation och underhåll av solceller och batterilager, utan också en oumbärlig trygghet och direkt tillgång till expertis. Med CheckWatts kontinuerliga övervakning och optimering av ditt batterilager, kan du lita på att ditt system alltid fungerar effektivt och lönsamt​​​​.

Personlig rådgivning och anpassade lösningar

Boka gratis konsultation för att diskutera hur vi kan anpassa solenergi- och batterilösningar till dina specifika behov och visa dig hur vårt samarbete med CheckWatt kan omvandla din solenergiinvestering till en lönsam affär. Våra experter ger dig en detaljerad genomgång av potentialen för solproduktion och utformar en skräddarsydd offert för dig​​. Vi är här för att vägleda dig genom varje steg på din hållbara energiresa​​​​.

Jan-Erik Eriksson
Jan-Erik Eriksson
Jag är kräsen på riktigt när det gäller upphandlingar. Därför hade jag mer än tvåsiffrigt av offerter och möten innan jag tog beslut om min solcellsanläggning. Solinstallationer är det företag som gjort det i särklass bästa intrycket från första kontakt till slutbesiktning av anläggningen. Alla frågor, och jag har haft många, har besvarats på ett sätt som jag som novis förstår. Utlovade tider har hållits, absolut ingenting har gått utanför plan. Jag rekommenderar detta företag varmt.
Ann-Christin Pellgård
Ann-Christin Pellgård
Helnöjda! Suverän personal från säljare till montörer och elektriker! En alltigenom proffsig installation!
Hilde Björk
Hilde Björk
Stort förtroende redan från början Snabb leverans. Duktiga montörer som började med arbetet på torsdagen,dagen före midsomnarafton. Då det var väldigt varmt. Kom tillbaka på söndagen och gjorde färdigt jobbet med panelerna. Elektriken kom efter 2 dagar och kopplade in allt. Allt har fungerat jättebra. Vi är verkligen nöjda.
Cecilia Speles
Cecilia Speles
Dom installerade 142 paneler på vår ladugård, så nöjda. Kan varmt rekommendera detta företag!
odituks
odituks
Jätte duktiga, bra servis, svarar på alla frågor. Kan rekommendera till alla som önskar installera solceller.
Magnus Jonsson
Magnus Jonsson
Bra och snabb installation. Allt klart på 2 dagar
Lina B
Lina B
Fabian Gatu Håll
Fabian Gatu Håll
Elina Andersson
Elina Andersson

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson