CheckWatt

Solenergi och smart batterilagring – en framtidssäker lösning med ekonomisk vinning

Framtiden är här med solenergi och vi på Solinstallationer i Sverige tar det ett steg längre genom vårt samarbete med CheckWatt. Inte nog med att du kan generera och lagra solenergi, du kan nu även tjäna pengar på din investering.

Med vår expertis i solenergilösningar och CheckWatts banbrytande batterilagring, erbjuder vi en komplett lösning för att maximera både energieffektiviteten och din ekonomiska avkastning.

Tjäna pengar med ditt batterilager

  • Sänkta elkostnader och inkomster från elnätet: Använd batteriet till att lagra billig el och använd den under dyra timmar. Dessutom kan du ansluta batteriet till CheckWatts virtuella kraftverk och få betalt för att hjälpa till att balansera elnätet​​.
  • Elprisarbitrage: Dra fördel av att köpa el när den är billig och sälja när den är dyr, en strategi som ger dig direkt ekonomisk vinst​​.
  • Flexmarknader och effekttoppar: Stöd ditt lokala elnät via flexmarknader och kapa effekttoppar, vilket kan ge ytterligare ekonomiska fördelar​​​​.
  • Ökad egenanvändning av solel: Lagra solel för att använda när solen har gått ner​​.

Fullständig trygghet och service

Vi erbjuder inte bara installation och underhåll av solceller och batterilager, utan också en oumbärlig trygghet och direkt tillgång till expertis. Med CheckWatts kontinuerliga övervakning och optimering av ditt batterilager, kan du lita på att ditt system alltid fungerar effektivt och lönsamt​​​​.

Personlig rådgivning och anpassade lösningar

Boka ett gratis hembesök för att diskutera hur vi kan anpassa solenergi- och batterilösningar till dina specifika behov och visa dig hur vårt samarbete med CheckWatt kan omvandla din solenergiinvestering till en lönsam affär. Våra experter ger dig en detaljerad genomgång av potentialen för solproduktion och utformar en skräddarsydd offert för dig​​. Vi är här för att vägleda dig genom varje steg på din hållbara energiresa​​​​.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson