Kontakta Solinstallationer

Kommunikation är viktigt för oss. Vi vill ha en genomgående bra, konkret dialog från första samtal är klart installation och underhåll av dina solceller. Vi finns för varje enskild kund och förutsättningar hela vägen. Ställ oss frågorna ni har kring installation, pris, allmänt om solceller så kommer vi med svar.

Kontakta oss bäst genom att ringa, mejla eller skicka in ett formulär.

Mejladress: info@solinstallation.se

Telefonnummer: 010-650 00 33

  Frågor och svar om Solceller – Frågor vi oftast får!

  Vad kostar det att installera solceller / solpaneler på en villa?

  Priset för solceller och installation varierar och varje hus, villa är unik och därför kan man inte säga något exakt pris. Det aktörer som gör det kan verka oseriösa. Vi tar gärna ett samtal på telefon för att lyssna in varje kunds förutsättningar. Känns det bra efter det, kommer vi gärna ut på ett förutsättningslöst hembesök för att se kvalitet på tak, storlek på hus/villa, åt vilket håll solpaneler kan tänkas installeras för bästa möjliga effekt.

  Ta kontakt med oss för konkret kommunikation där vi är med hela vägen. Från första samtal till klar installation och underhåll. Det med våra anställda projektledare och elektriker.

  Varför ska ni välja oss? Läs mer under Varför Solinstallationer

  Hur lång tid tar det att installera solceller / solpaneler?

  Tid är är viktigt för oss och säkerligen för dig om kund. Varje projekt tar olika tider, då det är olika storlekar av installationer. Det kan även bero på efterfrågan på solceller och produktion på själva solpanelerna. Våra solceller produceras för Nordiskt klimat i Holland.

  Vi på Solinstallationer lägger upp en tydlig tidsplan under projekteringen för installation av solceller / solpaneler. Du som kund är med hela vägen med bra kommunikation. Vi har egna projektörer och elektriker som gör att vi kan leverera på trygg och stabilt sätt.

  Läs mer om hur en installation går till i vår steg för steg-guide.

  Vänligen kontakta oss för ett första samtal om er tänkta installation.

  Hur mycket pengar tjänar man på solceller?

  Tjäna pengar på solceller och lagring av el med effektiva batterilösningar. Exakt hur mycket pengar varje hushåll tjänar på solceller är svårt att räkna ut på förhand. Men kostnadseffektivt är det och ger ett högre värde på bostaden. Det kan vi konstatera.

  Vi på Solinstallationer använder oss av CheckWatt och Sigen Energy för det mest optimal lagring av el.

  Ta kontakt med oss för att påbörja din resa med solceller och lagring av el.

  Anders Johansson
  Anders Johansson
  Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
  Jan A
  Jan A
  Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
  samuel lindström
  samuel lindström

  Vad andra säger om oss

  ”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

  Anders Johansson