Om oss

Solinstallationer i Sverige AB genomför installationer av solceller, elbilsladdare och ödriftsanläggningar – allt med mångårig egen kompetens samlad. Detta ger dig som kund en stor trygghet för allt som händer efter att installationen är klar.

Vi är stolta över att erbjuda personlig och professionell service som gör att våra kunder känner sig trygga och nöjda med vår leverans. Vi strävar alltid efter att förstå våra kunders unika behov och erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta deras krav och förväntningar.

Vi jobbar hårt för att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken och de senaste trenderna inom vårt område för att kunna erbjuda våra kunder den mest innovativa och effektiva lösningen för deras behov. Vi sätter alltid kvalitet och tillförlitlighet i första rummet och garanterar att våra produkter och tjänster är av högsta standard.

Det gör oss stolta att vara en del av lösningen för en mer hållbar framtid och vi tror att vår passion och dedikation till detta mål gör oss till det bästa valet för alla som vill ha en pålitlig och professionell partner för sina energilösningar.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra lösningar och hur vi kan hjälpa dig att förbättra ditt hem eller företag på ett hållbart sätt. Vi ser fram emot att höra från dig och att få hjälpa dig på din resa mot en bättre och mer hållbar framtid.

Elinstallationer i Dalarna AB
– vårt systerbolag med professionella elinstallatörer

Elinstallationer i Dalarna AB stöttar oss med sin expertis inom elinstallationer och säkerställer att våra solenergiinstallationer uppfyller högsta standard när det gäller elektriska säkerhetskrav. De hjälper oss även med att säkerställa att alla system är korrekt installerade och anslutna till elnätet.

Genom detta samarbete kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning för deras solenergiprojekt, från planering och installation av solenergisystemet till den elektriska installationen som krävs för att driva det. Tillsammans arbetar vi för att säkerställa att våra kunder får den mest effektiva och pålitliga solenergilösningen för deras hem eller företag.

Här arbetar vi

Vi har grunden i Borlänge men arbetar med solceller i hela mellansverige. Läs mer om hur vi arbetar där du bor:

Borlänge, Falun, Gävle, Sandviken, Västerås, Örebro, Karlstad, Karlskoga, Hudiksvall, Mora, Orsa, Malung, Gagnef, Rättvik, Ludvika, Smedjebacken, Säter, Hedemora, Avesta, Söderhamn, Bollnäs, Ockelbo, Hofors, Ljusdal, Ovanåker och Nordanstig.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson