Batterilösningar

Ödrift och reservkraft i hemmet

Batterilösningar är ett viktigt komplement till solceller eftersom de gör det möjligt för dig som kund att lagra överskottsel för senare bruk.

På så sätt kan du maximera din användning av solenergi och minska ditt beroende av elnätet. Batterilösningar kan också fungera som en backup-kraftkälla under strömavbrott eller nödsituationer.

Genom att installera en batterilösning kan du lagra överskottsel från solpaneler eller annan förnybar energi, vilket gör det möjligt för dig att dra nytta av den när solen inte skiner eller vid andra tider när elpriserna är höga.

Våra batterilösningar är också utformade för att vara enkla att använda och underhålla. Vi erbjuder en rad olika storlekar och kapaciteter för att passa just dina behov och vi hjälper dig att välja rätt batterilösning för din fastighet. Våra experter är tillgängliga för att svara på alla dina frågor och för att ge dig råd om vilken batterilösning som är bäst för dig och dina behov.

Med våra batterilösningar kan du minska din energikostnad, minska din klimatpåverkan och öka din självförsörjning på el. Så om du vill ta steget mot en mer hållbar och kostnadseffektiv livsstil, kontakta oss idag för att lära dig mer om våra batterilösningar för hemmet och fastigheter.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Boka ett gratis hembesök

Fyll i formuläret intill och beskriv gärna ditt projekt, så hör vi av oss inom kort och bokar in en tid för ett hembesök. På hembesöket ser vi över just dina möjligheter och förutsättningar till att installera solpaneler eller elbilsladdare. När vi har gjort detta tar vi fram en offert som du i lugn och ro kan få landa i och ta beslut kring.

  • Våra erfarna projektörer
  • Uträkning av möjlig solproduktion
  • Kostnadsfri offert

    Vad andra säger om oss

    ”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

    Anders Johansson