Solceller

En hållbar och lönsam investering

Solceller är en miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för att generera egen el på plats och minska ditt beroende av elnätet. Förutom att bidra till en hållbar utveckling och minska din miljöpåverkan, kan solceller också öka värdet på din fastighet och sänka dina elkostnader på lång sikt.

Vårt företag specialiserar sig på installation av solcellsanläggningar på tak av olika storlekar och typer. Vi arbetar med högkvalitativa produkter och modern teknik för att säkerställa att din anläggning fungerar optimalt och ger dig maximal energiutvinning.

En solcellsanläggning på ditt tak kan ge dig en mängd fördelar

Minskade elkostnader: Genom att producera egen el kan du minska dina elkostnader och spara pengar på lång sikt. Dessutom kan du sälja överskottsel till elnätet och få betalt för den.

Ökat fastighetsvärde: En solcellsanläggning på taket kan öka värdet på din fastighet, särskilt om du har en energieffektiv och hållbar fastighet.

Hållbar energikälla: Solenergi är en förnybar och hållbar energikälla, vilket innebär att den inte kommer att ta slut och inte orsakar skador på miljön.

Minskat koldioxidavtryck: Genom att använda solenergi minskar man sitt koldioxidavtryck och bidrar till att minska påverkan på klimatet.

Lång livslängd: Solceller har en lång livslängd och kräver minimalt underhåll. De kan också vara en lönsam investering på lång sikt.

Oberoende av elbolag: Med en solcellsanläggning kan man vara oberoende av elbolag och eventuella prishöjningar på el.

Flexibel placering: Solceller kan placeras på många olika platser, vilket gör det möjligt att utnyttja även mindre ytor för energiproduktion.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Boka ett gratis hembesök

Fyll i formuläret intill och beskriv gärna ditt projekt, så hör vi av oss inom kort och bokar in en tid för ett hembesök. På hembesöket ser vi över just dina möjligheter och förutsättningar till att installera solpaneler eller elbilsladdare. När vi har gjort detta tar vi fram en offert som du i lugn och ro kan få landa i och ta beslut kring.

  • Våra erfarna projektörer
  • Uträkning av möjlig solproduktion
  • Kostnadsfri offert

    Vad andra säger om oss

    ”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

    Anders Johansson