Solceller Avesta

Genom att satsa på solceller kan man generera sin egen energi och minska behovet av traditionella bränslen. Solpaneler är gjorda av material som kan återvinnas och de har en mycket liten miljöpåverkan under sin livscykel.

Solceller Avesta – miljövänligt och kostnadseffektivt

Solpaneler minskar era energikostnaderna och förbättrar tomtens eller fastighetens värde. Det överskott som blir kan man med fördel sälja tillbaka till nätet. Solceller leder inte bara till mindre klimatpåverkan utan också till lägre energikostnader. 

Kontakta oss för att installera solceller!

Solpaneler för BRF och privatpersoner i Avesta

För bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan solceller bidra till att öka värdet på fastigheten vilket gör den attraktiv för potentiella hyresgäster eller köpare. Att ha en egen källa till energi gör fastigheten mer självförsörjande vilket ökar tryggheten för de som bor eller har sin affärsverksamhet där.  

När ni anlitar oss hjälper vi er att hitta den bästa placeringen och lutningen för solpanelerna så att ni kan få ut maximalt med energi av er investering. 

Fördelar med solenergi

Solceller är en miljövänlig energikälla som inte behöver något bränsle och som inte heller ger upphov till några utsläpp. När man använder solen som främsta energikälla minskar man sitt koldioxidavtryck. Solenergi är ett utmärkt alternativ om man siktar på en mer hållbar livsstil. 

Solceller kan användas för att driva allt från element och maskiner till bilbatterier och bärbara apparater. Solens energi är näst intill oändlig vilket innebär att era solpaneler kommer att ge ström i många år framöver. 

solceller och solpaneler på tak

Bli mer oberoende av energimarknaden

Att vara helt beroende av energimarknaden kan kännas obehagligt. Priser på energi och el svänger kraftigt och kan plötsligt leda till högre kostnader. Det är en riskfylld situation för både hushåll och företag. Dessutom kan väder och oförutsägbara händelser orsakar störningar på elnätet, vilket gör det svårt att få tillgång till energi. 

Solenergi är ett hållbart och välbeprövat sätt att bli mer oberoende av en fluktuerande energimarknad. Genom att producera sin egen el minskar man behovet av att köpa energi. Detta ger bättre kontroll över elkostnader och minskar risken för oväntade prisökningar.

solpaneler på tak

Utöver att vara en klimatsmart energikälla, är solceller också en kostnadseffektiv investering. Solpaneler kan ge väsentliga besparingar på elräkningen jämfört med traditionella energikällor. De är dessutom mycket tåliga och kan hålla i upp till 30 år.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson