Kontakta-Solinstallationer

Solceller Hedemora

Låt oss installera solpaneler på ditt tak för att komplettera husets elförsörjning och ge dig möjligheten att sälja vidare överskottet till det lokala elnätet.

Solceller Hedemora  – klimatsmart solenergi

Solen är en enorm energikälla och solceller är en suverän uppfinning – både för miljön och din plånbok. 

Varför inte använda en outnyttjad yta till något som både gynnar miljön och hjälper dig att spara pengar?

Välkommen att kontakta oss – vi har full kompetens och kan projektera, installera och serva solceller på ditt tak i Hedemora. Hos oss får du tillgång till full kompetens inom solenergi.

Solenergi Hedemora – mer information

Solceller omvandlar solens strålar när de träffar solpanelerna. En metallkabel leder likström som bildas ner till en växelriktare som är monterad på fasaden. Där omvandlas likströmmen till växelström som sedan kan ge billig och egenproducerad el till byggnaden.

En anläggning med solpaneler i Hedemora kan producera el, men elen som inte används direkt kan inte lagras. Överskottet kan emellertid säljas till det lokala elbolaget, vilket ytterligare sänker dina elkostnader. På det sät kan du på kort tid tjäna in dina installationskostnader

Vi räknar ut ekonomin på förhand

Hur mycket el dina solpaneler  kan producera hjälper vi dig alltid att räkna på i förväg för att du ska kunna ta ett bra beslut och jämföra med andra alternativ. Men i normala fall tar det inte lång tid innan solcellerna  har betalat av sig. Dessutom höjer du fastighetens värde med solceller eftersom allt fler efterfrågar detta i dagens läge.

solceller och solpaneler på tak

Solceller tak till bra pris

Vi är alltid uppdaterade kring utvecklingen när det handlar om solenergi och solceller. Här är några av de fördelar du får genom att installera solceller till bra pris:

  • Lägre elräkningar.
  • Solpaneler har lång livslängd och kan producera billig el i många år. 
  • Förmånliga skatteavdrag och bidrag.
  • Enkelt att installera på ett vanligt villatak.
solpaneler på tak

Välkommen till Solinstallation.se – ledande inom solenergi i Hedemora. Vi installerar solpaneler åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solceller - Steg för steg

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson