Kontakta-Solinstallationer

Solceller Hofors

Vi erbjuder solcellsinstallationer till konkurrenskraftiga priser med garanti på både installationen och solpanelerna.

Solceller Hofors – prisvänligt med garanti

Låt oss hjälpa er välja passande solpaneler efter era kriterier på effektivitet och pris. Vi bistår er i att räkna ut hur mycket el ni behöver producera och vilken typ av solceller som passar bäst för era specifika behov.

Att investera i solceller är en långsiktig och bestående investering som minskar er elförbrukning och gör att ni sparar pengar på sikt. Samtidigt bidrar ni till en renare framtid för alla.

Kontakta oss för mer information kring installation av solpaneler!

Minska er klimatpåverkan med solpaneler

Solens energi är en näst intill oändlig resurs som är enkel att ta tillvara på med dagens teknik. Klimatpåverkan som blir vid tillverkning av solceller blir snabbt intjänad när de väl är igång. Solpanelerna håller sedan i cirka 30 år och fortsätter att producera el, sommar som vinter, vid solsken, regn och snö. 

Något som också är bra med solpaneler är att det är en nästintill helt reversibel installation, det betyder att ni kan ta bort solpanelerna och återställa byggnaden eller tomten till sitt ursprungliga skick. Solpaneler är den enda energikällan som man kan göra det med. Både vindkraft, vattenkraft och alla andra energikällor lämnar avfall eller avtryck i naturen efter sig.

solceller och solpaneler på tak

Bli oberoende av energiföretagen med solpaneler

Elpriserna stiger kontinuerligt och det kan vara otäckt att vara helt i händerna på energibolagen. När man har solpaneler kan man bli näst intill oberoende. På sommaren är det vanligt att man producerar ett överskott vilket man kan sälja tillbaka till elnätet och på så sätt täcka delar av den kostnaden man har på vintern då soltimmarna är färre.

solpaneler på tak

Oavsett om det handlar om ett vanligt hushåll, en fastighet för uthyrning eller ett företag är solceller en bra investering som hjälper dig hålla nere energikostnaderna.

Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solceller - Steg för steg

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson