Solceller Hudiksvall

Är du intresserad av att ta steget in i en mer miljövänlig framtid? Låt oss installera solceller på ditt tak. Vi erbjuder solpaneler till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Solceller Hudiksvall – skona miljön och spara pengar

Våra duktiga medarbetare kan hjälpa dig med hela projektet – vi installerar dina solpaneler utan mellanhänder. Vi har alla kompetenser inom företaget – vi projekterar, installerar och servar dina solpaneler.

Välkommen att kontakta oss – vi installerar dina solpaneler i Hudiksvall med omnejd.

Bli mer självförsörjande med solceller

Med en solcellsanläggning sänker du dina driftskostnader och ökar värdet på din fastighet, samtidigt som du bidrar till en bättre miljö. Istället för att betala allt dyrare elräkningar producerar du din egen el och får betalt från elhandelsbolaget. Med garantier på 30 år säkrar du din elproduktion för framtiden och blir samtidigt mer självförsörjande när det handlar om energi.

Välkommen att kontakta oss om du har fler frågor

Om du har några frågor om installation av solpaneler kan du kontakta oss för mer information. De kan hjälpa dig att välja det bästa systemet för ditt hem och ge expertråd om hur du får ut det mesta av din solcellsanläggning. 

Att investera i solceller är ett utmärkt sätt att spara pengar och minska din miljöpåverkan – så varför vänta? Kom igång redan i dag!

solceller och solpaneler på tak

Solceller Hudiksvall – många fördelar med att anlita oss

När du anlitar oss får du tillgång till en rad fördelar. Vi hjälper dig att förbereda fastigheten för framtidens energiutmaningar på ett ekonomiskt, hållbart och säkert sätt. 

 • Vi har den senaste tekniken inom solceller med mycket bra garantier.
 • Vi utför montering och installering av utrustningen på säkrast tänkbara sätt.
 • Vi ser till att dina solpaneler ger bästa möjliga avkastning.
solpaneler på tak

När du installerar solpaneler är det viktigt att du tar hänsyn till hur mycket energi du behöver, hur stort och i vilket skick ditt tak är och vilken typ av solpanelsystem som är mest effektivt för ditt hem.

Solpaneler tak – det här ska du tänka på

Hur mycket energi du behöver beror på din elförbrukning. Om du använder mycket el kan det behövas fler solpaneler för att generera tillräckligt med energi för att tillgodose dina behov. Det är också viktigt att ta hänsyn till orienteringen och vinkeln på ditt tak, eftersom detta avgör hur mycket solljus panelerna utsätts för under dagen.

 1. 1.

  Hur stort är ditt tak?

  Takets storlek och skick måste också beaktas innan solpaneler installeras. Genom att inspektera det noga kan man se till att installationen på taket inte orsakar några skador eller.
  Slutligen har den typ av solpanelsystem du väljer stor betydelse för dina energibesparingar.

  Vissa system är till exempel bättre lämpade för kallare klimat, medan andra är utformade för att fungera bättre i varmare temperaturer. Dessutom har vissa paneler särskilda funktioner och möjligheter som kan öka deras effektivitet eller livslängd.

 2. 2.

  Låt dina solpaneler bli en framtidsinvestering

  Genom att förstå hur mycket energi du behöver, inspektera ditt tak noggrant och undersöka olika solcellssystem som finns tillgängliga för dig kan du se till att din solcellsinstallation är det bästa möjliga valet för dina behov. Med noggrant övervägande och planering i förväg kan du se till att din investering lönar sig i längden! Om du tar hjälp av oss så kan du vara trygg i att dina solpaneler kommer att bli en bra investering.

  När dina solceller är installerade på ditt tak kommer de att börja producera energi direkt och du bör börja se besparingar på dina elräkningar omedelbart. Du gör dessutom din del för att minska koldioxidavtryck och bidra till att minska effekterna av den globala uppvärmningen.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson