Solceller & Tjänster

Vi hjälper dig med allt inom solenergi och batterilösningar till de senaste elbilsladdarna och takbyte. Som registrerade hos Elsäkerhetsverket ser vi till att din installation blir så säker som möjligt.

Solceller

Solceller är en hållbar och miljövänlig teknik som omvandlar solenergi till elektricitet. Genom att installera solceller på ditt tak kan du generera din egen el och minska ditt beroende av fossila bränslen. Solceller är också ett smart ekonomiskt val eftersom det kan spara pengar på elräkningen och potentiellt generera intäkter genom att sälja överskottsel till elnätet. Vi är med dig från första samtalet till klar installation och underhåll.

Läs mer om solceller

Batterilösningar

Batterilösningar är ett viktigt komplement till solceller eftersom de gör det möjligt för dig som kund att lagra överskottsel för senare bruk. På så sätt kan du maximera din användning av solenergi och minska ditt beroende av elnätet. Batterilösningar kan också fungera som en backup-kraftkälla under strömavbrott eller nödsituationer.

Läs mer om batterilösningar

Elbilsladdare

För elbilsägare är en pålitlig och effektiv laddare avgörande för att deras bil ska fungera optimalt. Hos oss hittar du både laddboxar och laddstolpar, som passar alla behov och budgetar.

Våra laddare är tillverkade av högkvalitativa material och utrustade med de senaste tekniska funktionerna för att säkerställa att dina laddningsbehov möts på ett effektivt och säkert sätt.

Läs mer om elbilsladdare

Takbyte

Ett takbyte kan vara nödvändigt för att säkerställa en optimal funktion för solceller och batterilösningar. Genom att byta ut det gamla taket till ett nytt och hållbart takmaterial kan du förbättra effektiviteten och livslängden på dina solceller och batterilösningar. Detta kan också bidra till att minska energiförbrukningen och ge en mer hållbar hemmiljö.

Läs mer om takbyte
Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med installation av solceller?

Vi har sammanställt en solceller steg för steg-guide som berättar hur vi går hand i hand med kunder och vad som krävs för att kunna genomföra en installation av solceller. Vi skräddarsyr och anpassar efter varje kunds behov. Er säkerhet och trygghet är prioriterad hos oss på Sollinstallation. Där för är vi med från första kontakt till klar installation och underhåll.
Solceller är en hållbar miljövänlig teknik som är här för att stanna. En investering av solpaneler gör att värdet av bostaden ökar och elpriset minskar. Våra installatörer och projektörer är med er hela resan och även efter installation för underhåll. Att varje kund är nöjd är ett av våra mål.

Solceller - Steg för steg-guide

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson