Solceller Leksand

Att få ren energi från solen är vår specialkunskap. Vi ser till att du får kvalitetsutrustning installerad på ditt tak av erfarna elektriker.

Spara på energin med Solceller i Leksand

Är du intresserad av att ta vara på solenergin för att sänka dina elkostnader? Välkommen till solinstallation.se – installatörer av solceller på tak i Leksand. Vi kan utföra hela ditt solcellsprojekt – vi säljer, installerar och servar solceller i Leksand.

Välkommen att kontakta oss för personlig guidning och rådgivning – vi hjälper dig att skaffa framtidens energi.

Installation av solceller med kvalitet 

Vi börjar med att utforska ditt taks förutsättningar. Där räknar vi ut vilken solpotential som finns på ditt tak i Leksand, vad en installation skulle kosta och vad du kan spara på dina solpaneler. Vi bestämmer hur många paneler som behövs och var de bör placeras.

Ett passande installationsdatum bestäms också. När allt är klart kommer dina solceller att producera ren och billig ström i minst 25 år. Dessutom kan du få betalt för den el du inte använder själv.

På bara några timmar träffas jorden av solstrålar som skulle räcka för att täcka hela världens energibehov under ett helt år. Detta visar vilka enorma möjligheter som solceller kan erbjuda – nu och i framtiden.

solceller och solpaneler på tak

Solceller Leksand – fem fördelar

  • Solenergi är en förnybar, hållbar energikälla.
  • Solpaneler kräver inget bränsle, släpper inte ut någon koldioxid och kräver inte mycket underhåll.
  • Moderna solpaneler håller länge och kan hjälpa dig att spara energi i upp till 30 år.
  • Du kan spara genom att använda solenergi från din egen solcellsanläggning.
solpaneler på tak

Vi vill hjälpa privatpersoner och företag i Leksand med omnejd att komma in på miljövänligt spår – låt oss bli ditt val när det handlar om solceller på ditt tak till bra pris.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson