Solceller Ljusdal

Solceller är en bra investering för framtiden på många sätt. De kommer att hjälpa dig spara pengar då kostnaden av själva installationen är intjänad på bara något år. Efter det förser de dig med gratis el i upp till 30 år framöver.

Solceller Ljusdal – ett bra val för framtiden

Solpaneler är tåliga och kan hålla i upp till 30 år. När du anlitar oss som leverantör och montör bistår vi dig i valet av solpaneler så att du får paneler som passar dina behov och budget. 

Solenenergi är en ren energikälla. Med solpaneler minskar du ditt klimatavtryck och bidrar till en mer hållbar och ljus framtid. 

Kontakta oss för att investera i solceller!

Ett klimatsmart val i Ljusdal

Våra medarbetare är experter när det kommer till solenergi, solceller och solpaneler. Om du är i behov av solpaneler i Ljusdal finns det inget bättre alternativ. De hjälper dig med alla delar. Innan installationen ser de ut den bästa placeringen av solcellerna så att du får maximal avkastning på din investering. 

Sedan måste du också välja solpaneler, det finns många på marknaden och det kan vara svårt för en lekman att förstå vad skillnaderna är. Våra montörer förklarar för dig de skillnader som finns så att du kan göra ett bra val. 

Efter det monteras solpanelerna på det valda stället och kopplas ihop med er strömförsörjning. Hos oss är du garanterad ett smidigt, prisvärt och hållbart alternativ!

solceller och solpaneler på tak

Frihet och oberoende

Energimarknaden är oberäknelig och det kan vara mycket svårt att räkna ut vilka kostnader man kan vänta sig då priserna kan stiga snabbt. Med solpaneler blir du mer oberoende. Det är till och med vanligt att man producerar ett visst överskott under sommarhalvåret vilket man med fördel kan sälja tillbaka till elnätet och på så vis tjäna lite pengar.

solpaneler på tak

Hör av dig till oss för att beställa offert eller mer information om solceller, solpaneler och solenergi!

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson