Kontakta-Solinstallationer

Solceller Ludvika

Är du intresserad av installation av solceller i Ludvika? Vi hjälper dig, oavsett om du är en villaägare eller om du representerar en bostadsrättsförening eller är företagare.

Solceller i Ludvika – billig och hållbar el

Med hjälp av solpaneler kan vi utnyttja solenergin på ett sätt som kan göra att vi kan komma bort från vårt beroende av kärnkraft och fossila bränslen.

Välkommen att kontakta oss på Solinstallation.se – vi återkommer snarast med mer information eller ett offertförslag.

Kompletta solpaneler i Ludvika

Vi installerar kompletta solcellsanläggningar i Ludvika och hela Dalarna. Med vår hjälp kan du få en anläggning som är optimal för just ditt hus eller fastighet. Oavsett dina förutsättningar kan vi installera solpaneler som fungerar på bästa möjliga sätt. 

Vi strävar alltid efter öppenhet och transparens och har alltid fakta i fokus.

Smarta och energieffektiva lösningar på ditt tak

Vi erbjuder smarta och energieffektiva lösningar inom solenergi för flera olika sammanhang – villor, kommersiella lokaler, fastigheter. Vi kan installera byggnadsintegrerade solpaneler. 

Kvalitet är i fokus för oss. Därför köper vi in de modernaste produkterna från etablerade varumärken inom solenergi. Vi erbjuder högkvalitativa system som möter dina behov, oavsett om det handlar om tak, markinstallationer eller integrerade system i tak.

solceller och solpaneler på tak

Stora fördelar med solenergi

Solceller taket innebär stora fördelar i flera synvinklar. Solenergi är delvis en förnybar energikälla och dessutom säker och utsläppsfri. Solcellssystem kräver inget bränsle eller andra resurser, så de kan användas för att generera elektricitet i alla miljöer.

Dessutom är driften tyst och solpaneler kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till ett utmärkt alternativ för dem som vill minska sina energikostnader och sin miljöpåverkan.

solpaneler på tak

Intresserad av att installera moderna solpaneler på ditt tak i Ludvika? Välkommen att kontakta oss redan idag. Hos oss finns alla kompetenser under samma tak och vi erbjuder såväl projektering, installation och service.

Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solceller - Steg för steg

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson