Solceller Malung

Med grön solenergi kommer du att spara pengar, höja värdet på huset och vara något av en miljöhjälte.

Solceller Malung – det rena alternativet

Låt oss på Solinstallation.se hjälpa dig att ta ett steg mot en grönare framtid genom att installera solpaneler på ditt tak i Malung. Vi har all den kompetens som krävs för att utföra projektering, installation och service av dina solceller

Kontakta oss på solinstallation.se för att boka in ett samtal där vi ger dig guidning och rådgivning.

Minska dina kostnader med solpaneler på taket

Solpanelsystem kan drastiskt minska dina elräkningar samt ditt koldioxidavtryck. Solenergi bidrar också till att bekämpa klimatförändringarna genom att minska utsläppen av växthusgaser. Dessutom är det en förnybar energikälla som aldrig kommer att ta slut!

Vårt team i Malung förstår hur viktigt det är med pålitliga energilösningar, och därför strävar vi efter att installera solpanelsystem av högsta kvalitet som finns på marknaden idag. 

Kunden är alltid i fokus för oss

Vi är stolta över vårt goda rykte om att tillhandahålla utmärkt kundservice och vi kommer att fortsätta att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna som finns tillgängliga. Om du letar efter en miljövänlig och kostnadseffektiv energilösning, så behöver du inte leta längre.

solceller och solpaneler på tak

Solenergi med fullservice

Vi hjälper dig att installera solenergi på ditt tak i Malung. Inga mellanhänder, rimliga priser och bra garantier.

  • Miljövänligt.
  • Lägre elräkning.
  • Du kan sälja vidare elöverskottet.
  • Lättskött och hållbart. 

Vi tillhandahåller moderna lösningar inom solenergi för våra kunder. Vi har installerat solpaneler på tak i många år och har sett antalet installationer växa snabbt. Vårt erfarna team av tekniker och elektriker är välutbildade och certifierade för att tillhandahålla installationstjänster av högsta kvalitet.

solpaneler på tak

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster för installation av solpaneler! Vi ser fram emot att hjälpa dig att komma igång på vägen mot ren solenergi och en grönare framtid i vackra Malung.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson