Kontakta-Solinstallationer

Solceller Nordanstig

Hos oss får du bra pris på både solpaneler och montering. Vi erbjuder en helhetslösning som gör det både kostnadseffektivt och smidigt att ta del av solenergi.

Solceller Nordanstig – spara pengar och hjälp miljön

Att montera solceller på sin fastighet eller tomt är något som gynnar både en själv och andra. Solcellerna gör att du slipper fundera så mycket på den fluktuerande elmarknaden. De gör dig mer oberoende och låter dig göra bättre kalkyler gällande dina kostnader.

Solpaneler är ett klimatsmart alternativ till fossila bränslen och kärnkraft. Det lämnar inga spår till skillnad från vind- och vattenkraft. Den dag de är uttjänta kan de demonteras och återvinnas. Att investera i solpaneler är inte bara bra för dig rent ekonomiskt, det bidrar också till en renare miljö och en bättre framtid för oss alla!

Kontakta oss idag för att montera solpaneler i Nordanstig!

Halvledare och fotovoltaik

Det finns många krångliga ord och tekniska termer när det kommer till tekniken bakom solenergi. Vi förklarar gärna allt som du vill veta så att du kan göra ett bra val gällande solpaneler. 

Elektrisk ström utvinns genom något som kallas fotovoltaik. En solcell kan vara en enkel konstruktion av halvledare som omvandlar ljus till elektrisk energi men det finns även mer avancerade varianter. Genom att det blir en spänning mellan framsidan och baksidan av solcellerna kan solenergin från solen bli till elektrisk likström som sedan omvandlas till växelström i en växelriktare. Med växelström kan du ladda din bil, cykel, dator eller mobiltelefon. Du kan använda den till allt från att driva fabriker till att tända en lampa.

solceller och solpaneler på tak

Bli en del av den gröna revolutionen med solpaneler

Det dyker hela tiden upp nya innovationer som hjälper oss med den gröna omställningen som vi alla behöver göra. Solpaneler är ett effektivt och smidigt sätt att bidra till minskat klimatavtryck. När de väl är monterade är de i princip underhållsfria. Vi hjälper dig att göra ett bra val när det kommer till solpaneler så att du får hållbara, tåliga varianter som är anpassade efter vårt nordiska klimat.

solpaneler på tak

Våra solpaneler monteras av våra erfarna medarbetare på ett noggrant uträknat sätt så att det blir maximalt med energi i decennier framöver.

Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solceller steg för steg-guide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solceller - Steg för steg

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson