Kontakta-Solinstallationer

Solceller Örebro

Vi installerar solceller på villor, radhus och flerbostadshus i Örebro och närliggande områden.

Varje projekt börjar oftast med ett telefonsamtal. Under första samtalet pratar vi om era förutsättningar, behov för installation av solceller samt att vi svarar på alla era frågor. Efter det kommer vi gärna ut på ett förutsättningslöst hembesök.

Vill du ha offert direkt? Kontakta oss via formulär, mejl eller telefonsamtal.

Välj rätt aktör för installation av Solceller i Örebro

Vi är en av många aktörer för installation av solceller. Varför ska man välja oss? Först och främst är våra medarbetare behöriga och har den kompetens som behövs för att slutföra ett fullödigt solcells-projekt. Vi säljer, installerar och utför service på solceller i Örebro. Med våra egna projektledare och elektriker är vi med dig hela vägen. Från första kontakt till klar installation och underhåll.

Har du några frågor om solceller är du alltid välkommen att kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Installation av kvalitativa solceller

Vi gör det lätt för dig att utvinna och verkligen ta vara på solens energi. Våra erfarna och kunniga installatörer installerar bästa tänkbara utrustningen på ditt tak. Våra solceller produceras i Holland för Nordiskt klimat.

Vi inleder arbetet med att undersöka takets förutsättningar och räknar ut vilken potential som finns för att utvinna solenergi på ditt tak.

Vi räknar även ut kostnaden och hur mycket du kan spara på dina solceller. Därefter bestämmer vi hur många paneler som behövs och var de bäst placeras för effekt och utseende samt ett bra datum för installationen.

Dina solceller kommer att bli en bra investering på lång sikt och producera ren och billig ström i minst 25 år. Kom ihåg att du kan även ta betalt för den el som du inte använder själv.

Solceller Örebro – Fördelar

  • Solenergi är en förnybar och miljövänlig energikälla.
  • Solcellerna drar inget bränsle, leder inte till utsläpp och är billiga i drift.
  • Hållbarheten är lång, ett modernt system ska hålla i upp till 30 år.
  • Spara på elräkningen genom att använda elen från dina egna solpaneler i Örebro.
solceller-och-solpaneler-på-tegeltak

1) Solen – en suverän energikälla

Solenergi är en ren och förnybar energi som kan användas för att driva bostäder, företag och fordon. Det är en effektiv och kostnadseffektiv energiform som minskar utsläppen av växthusgaser. Solenergi fungerar genom att solljus omvandlas till elektricitet eller värme genom solceller eller termiska solfångare. 

Solpaneler är ett utmärkt sätt att dra nytta av solenergi eftersom de fångar upp solens strålar och omvandlar dem till användbar elektrisk energi. Att installera solpaneler på taket är ett enkelt sätt att minska ditt koldioxidavtryck och samtidigt minska elräkningen. 

2) Så fungerar solenergi 

Solenergi är en förnybar energikälla som kan användas för att generera elektricitet, värma vatten och luft med mera. Solenergi fungerar genom att solens ljus fångas upp och omvandlas till elektricitet med hjälp av fotovoltaiska celler, även kända som solpaneler. Dessa celler består av halvledare som absorberar fotoner från solljuset och frigör elektroner genom en process som kallas den fotovoltaiska effekten. På detta vis skapas el av solens strålar.

3) Solenergi Örebro – låt ditt tak bli en energikälla

Energin som produceras kan användas på många sätt. Omedelbart för belysning eller uppvärmning, för lagring i batterier eller transporteras ut på det kommunala elnätet.  För att solcellernas effekt ska bli användbar, seriekopplas de vanligen i en solcellspanel. På det sättet kan spänningen anpassas till en likströmsanläggning. 

4.  Solceller är en riktig värdehöjare

Solpaneler i Örebro är en mycket bra investering eftersom de höjer värdet på din bostad. Det kan handla om en värdehöjning på hundratusentals kronor för ett hus med solceller. Detta gäller även för hus som har relativt små anläggningar – det krävs alltså ingen jättesatsning för att få till en installation som lönar sig i det långa loppet. 

Solinstallationer i Sverige – Vi installerar solceller för privatpersoner och företag i Örebro på ett säkert och trygg sätt.

solpaneler på tak
Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solceller steg för steg-guide som berättar hur vi går tillväga på varje projekt och vad som krävs för att kunna genomföra en installation av solceller.

Solceller - Steg för steg

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson