Kontakta-Solinstallationer

Solceller Orsa

Vi är fast beslutna att hjälpa dig att byta till solenergi. Ta kontakt med oss idag och ta reda på hur våra lösningar kan hjälpa dig att spara pengar och minska ditt koldioxidavtryck!

Solceller Orsa – ekonomiskt och hållbart

Solceller är en suverän uppfinning – såväl för miljön som för din plånbok. Låt oss installera solpaneler på ditt tak för att komplettera elförsörjningen och ge dig möjligheten att sälja vidare överskottet.

Välkommen att kontakta oss på Solinstallation.se – vi har full kompetens och kan projektera, installera och serva solceller på ditt tak i Orsa.

Viktigt med ren och förnybar energi

Vi tycker att alla ska ha tillgång till ren och förnybar energi. Därför strävar vi efter att tillhandahålla prisvärda och tillförlitliga solcellslösningar som är skräddarsydda specifikt för våra kunder i Orsa och hela Dalarna.

Ta kontakt med oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att bli grön! Vi återkommer snarast möjligt med förslag på offert eller mer information.

Hållbara solpaneler i Orsa

Våra produkter är byggda för att hålla länge och levereras med garanti, så du kan vara säker på att din investering kommer att skyddas under många år framöver. Dessutom kommer våra experter att tillhandahålla löpande underhålls- och supporttjänster under hela systemets livslängd.

solceller och solpaneler på tak

Vi hittar bästa lösningen för solenergi på ditt tak

Vi är dedikerade till att tillhandahålla de bästa lösningarna för solceller i Orsa. Vårt team består av erfarna yrkesmän med en passion för förnybar energi, och vi använder modern teknik för att skapa skräddarsydda konstruktioner som är anpassade till varje kunds behov. Vi tar hänsyn till alla faktorer när vi utformar ditt system, från taktyp och takvinkel till eventuell skuggning och lokala klimatförhållanden.

solpaneler på tak

Med våra högkvalitativa produkter, vårt erfarna team och våra omfattande supporttjänster är vi fast beslutna att hjälpa invånarna i Orsa att uppnå energioberoende.

Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solceller steg för steg-guide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solceller - Steg för steg

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson