Kontakta-Solinstallationer

Solceller Ovanåker

Var en del av den gröna revolutionen, installera solpaneler! Solceller har många fördelar. Investeringen betalar sig själv relativt snabbt, både då det gäller utsläpp och ekonomi.

Solceller Ovanåker – en hållbar investering

Så som elmarknaden ser ut nu så får producerar du gratis el efter bara något år. De miljöresurser som går åt till att producera och frakta själva solpanelerna kommer också att vara gottgjorda inom några år.

Solpaneler är både en bra investering då det kommer till miljö och ekonomi. Dessutom höjer de värdet på fastigheten eller tomten där de monteras, vilket är bra om du söker hyresgäster eller köpare. 

Kontakta oss idag och få mer information kring solceller i Ovanåker!

Från planering till montering

Det första man måste göra är att planera var solcellerna skall placeras. Man behöver hitta ett läge i syd- eller sydväst som inte skyms av träd eller andra byggnader. Våra skickliga medarbetare räknar också på solpanelernas lutning så att du får så bra avkastning som möjligt på dina solpaneler. De hjälper er även med valet av solpaneler, och utgår där efter ert behov och budget, så att ni får paneler som är effektiva och hållbara. 

Slutligen monterar vi era solpaneler och installerar dem så att ni kan tillgodogöra er den elen som produceras. Ta del av vår smidiga och prisvärda helhetslösning!

solceller och solpaneler på tak

Solpaneler – så fungerar de

Paneler fungerar på så vis att de utnyttjar solens energi och förvandlar den till elektrisk ström genom halvledande material. Ju mer solljus som träffar solcellerna, desto mer solel blir det. Solpaneler genererar elektricitet under en lång tid och kräver väldigt lite underhåll. Det gör dem till en effektiv och hållbar energikälla som kan användas både på mindre hushåll och stora företag.

solpaneler på tak

Montering av solpaneler är en komplex process och det är viktigt att den utförs av kompetenta yrkespersoner. Med oss kan du vara trygg under hela processen.

Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson