Solceller Rättvik

Vi installerar kompletta solcellsanläggningar i Rättvik och hela Dalarna. Vi är experter på solpaneler på tak, oavsett om det handlar om villor, bostadsrättsföreningar eller företagslokaler.

Solceller Rättvik – mot en hållbar framtid

Solen är en outtömlig energikälla som på bara ett par timmar förser jorden med lika mycket energi som hela jordens befolkning använder på ett år. Att utnyttja mer av den solenergi som solen ger är nödvändigt för att komma bort ifrån vårt beroende av kärnkraft och energi som produceras genom förbränning.

Är du intresserad av att få hjälp med solpaneler i Rättvik? Välkommen att kontakta oss.

Solceller Rättvik – fem fördelar

  • Solceller är en miljövänlig energikälla eftersom de inte kräver något bränsle och inte ger upphov till några utsläpp. Detta minskar vårt koldioxidavtryck och gör solenergi till ett utmärkt alternativ för att hjälpa oss att bli mer hållbara.
  • Tekniken är också otroligt kostnadseffektiv. På lång sikt kan solceller ge betydande besparingar på elräkningar jämfört med traditionella energikällor. 
  • Solpaneler har lågt underhåll och kräver lite underhåll när de väl är installerade. Eftersom de inte behöver underhållas eller bytas ut regelbundet kan du spara pengar även här.
  • De är mångsidiga och kan till exempel användas för att driva bostäder, företag, samt i bilbatterier och bärbara apparater.
  • Solceller är en förnybar energikälla, vilket innebär att när de väl är installerade kan de ge ström i många år framöver. Detta gör dem till ett utmärkt val för långsiktiga investeringar och kan bidra till att minska ditt beroende av fossila bränslen.
solceller och solpaneler på tak

Kompletta anläggningar för solenergi

Viktigast för oss är att våra kunder alltid ska känna sig trygga med våra tjänster. Vi strävar alltid efter öppenhet och transparens och ser alltid till att ha en ärlig dialog med våra kunder. 

Boka in ett möte med oss där vi tillsammans kan hitta en passande lösning med solpaneler på ditt tak.

Kontakta oss idag för att få veta mer om våra tjänster för installation av solceller i Rättvik! Vi ser fram emot att hjälpa dig på vägen mot modern solenergi och en mer hållbar framtid.

solpaneler på tak

Våra tjänster inom solenergi omfattar det mesta. Vi installerar solceller och solpaneler i nyproduktioner, radhus eller villa till privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson