Kontakta-Solinstallationer

Solceller Sandviken

Välkommen till Solinstallation.se – din lokala leverantör av solceller och solpaneler. Vi jobbar enbart med egen personal vilket betyder en firma från start till mål.

Solceller Sandviken – solenergi på ditt tak

Låt oss installera solceller på ditt tak för att ge dig miljövänlig och ekonomisk energi.
Taket är ofta en icke-utnyttjad yta – vi hjälper dig att utnyttja den till något som gynnar både miljön och din plånbok.

Välkommen att kontakta oss på Solinstallation.se – vi har full kompetens och kan projektera, installera och serva solceller på ditt tak i Sandviken.

Solceller – en fantastisk energikälla

Varje dag träffas jorden av solstrålar med kraft nog att täcka hela världens energibehov under flera år. Detta visar vilka möjligheter solpaneler kan erbjuda.

För oss känns det mycket bra att bidra till en grön omställning där vi hjälper till att producera allt mer miljövänlig och ständigt förnybar el. 

Vi håller så låga priser som möjligt och erbjuder riktigt bra service hela vägen tills dina solpaneler är på plats. Användandet av solceller ökar år för år i Sverige, även om vi fortfarande ligger en bit efter exempelvis Tyskland, Danmark och andra länder med liknande förutsättningar.

solceller och solpaneler på tak

Solpaneler tak i Sandviken – här är fördelarna

 • Din elräkning halveras. De flesta av våra solcellskunder halverar sin elräkning. Du får lägre energikostnader från första dagen och efter runt 10 år är ditt solcellssystem avbetalat. Efter det väntar ren vinst så länge dina solpaneler är i bruk. 
 • Du gör en insats för miljön och framtida generationer. Med solceller på taket producerar du ny solel som hjälper till att öka andelen förnybar energi i Sandviken med närområde.

Du höjer värdet på huset. Även om du planerar försäljning så tjänar du på att skaffa solceller på ditt tak. Dina solpaneler höjer värdet på ditt hus tack vare att driftkostnaderna sänks på ett märkbart sätt.

solpaneler på tak

Solenergi är ett utmärkt sätt att spara pengar på dina energiräkningar och samtidigt hjälpa miljön. Genom att installera solpaneler på ditt tak kan du dra nytta av denna förnybara energikälla och börja spara pengar direkt.

Solceller Sandviken – så kan du spara pengar med solens hjälp

 1. 1.

  Solpaneler på taket absorberar ljuset

  Solpaneler är utformade för att absorbera ljus från solen och omvandla det till elektricitet som kan användas i ditt hem. Detta innebär att du i stället för att enbart förlita dig på den el som tillhandahålls av ditt lokala elbolag kan du få en del eller till och med alla dina energibehov tillgodosedda genom solenergi. Som en extra bonus kan all extra el som genereras av panelen säljas tillbaka till elnätet för ännu större besparingar!

  Installationsprocessen för solpaneler varierar beroende på var du bor och vilken typ av system du väljer, men i allmänhet är det relativt enkelt. De flesta solcellssystem kan vi installera på bara några dagar, och du kan till och med vara berättigad för skatteavdrag för att göra installationsprocessen ännu mer prisvärd.

 2. 2.

  Bra för plånboken och miljö

  När solpaneler är installerade på ditt tak kommer dina solpaneler att börja producera energi direkt och du bör börja se besparingar på dina elräkningar inom några månader. Du kommer också att ha tillfredsställelsen av att veta att du gör din del för att minska ditt koldioxidavtryck och bidra till att skydda vår planet från effekterna av den globala uppvärmningen.

  Så om du letar efter ett sätt att spara pengar på energikostnaderna samtidigt som du gör en insats för miljön så är solcellsinstallationer det enda du behöver leta efter!
  Välkommen att kontakta oss – vi är specialister på att installera solpaneler till bra pris i Sandviken med omnejd.

Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solceller steg för steg-guide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solceller - Steg för steg

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson