Solceller Vansbro

Är du intresserad av att installera solceller på taket till din villa?

Bli klimatsmart med solceller i Vansbro

Allt fler väljer att installera solceller – med vår hjälp kan även du ta steget mot en klimatsmart solenergi. Våra erfarna experter hjälper dig att installera solceller på ditt tak i Vansbro – ett kostnadseffektivt och miljövänligt steg in i en klimatsmart och miljövänlig framtid.

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig! Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att projektera, installera och serva moderna lösningar inom solenergi.

Solpaneler med lång livslängd och låg miljöpåverkan

Vi är sedan ett antal år en leverantör av kompletta anläggningar för solceller i Vansbro och hela Dalarna. Vi erbjuder solceller med lång livslängd och låg påverkan på miljön. De produkter vi erbjuder är från varumärken av högsta kvalitet med långa garantier och klimatneutral tillverkning. Om du anlitar oss får du en genomtänkt och välplanerad anläggning med solpaneler som ger en stabil, långvarig och ekonomiskt fördelaktig elproduktion.

Ledande lokal leverantör av solenergi

Som lokal leverantör av solceller i Vansbro  är service och en nära relation med kunden i fokus. När vi har monterat dina solceller och integrerat dem med elsystemet i din bostad eller fastighet lämnar vi dig inte i sticket utan fortsätter att erbjuda stöd och service. Våra stora kunskaper och genuina hantverk är din garanti för en stabil framtid med modern solenergi.

solceller och solpaneler på tak

Solceller i Vansbro – ett plus för plånbok och klimat

  • Lönsam investering. Dina elkostnader blir mindre redan från första dagen och du sparar tusenlappar varje år. På tio år kommer investeringen att ha betalat av sig.
  • Klimatet. Du ökar andelen förnybar energi och kanske dessutom få grannar, vänner och bekanta att tänka om.

Elpriset. När det är ljust producerar du din egen el och är inte beroende av din vanliga leverantör. På sommaren får man ofta ett överskott el som du kan sälja eller spara.

solpaneler på tak

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att installera solceller i Vansbro.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson