Kontakta-Solinstallationer

Solceller Västerås

Vi projekterar, konstruerar och installerar din anläggning för solceller. Vi är med hela vägen – från förstudie på plats hos dig till igångsättning och service.

Solceller i Västerås till bra pris

Välkommen till Solinstallation.se – din helhetsleverantör av hållbar och effektiv solenergi i Västerås. Vi är behöriga elektriker med solcellsinstallation som specialitet och tar hand om ditt projekt från ax till limpa – vi säljer, installerar och utför service på solpaneler i Västerås.

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök med personlig guidning och rådgivning – med oss får du tillgång till klimatsmarta och ekonomiska solceller till bra pris.

Vi installerar kvalitativa solpaneler i Västerås

Intresserad av miljövänlig och billig energi från solen? Med vår hjälp får du smidiga och hållbara solceller installerade av erfarna och certifierade installatörer.

Vi inleder projektet med att utforska förutsättningarna för solenergi på ditt tak i Västerås. Vi kan även räkna ut vad installationen skulle kosta och vad du kan spara på att ställa om till grön solenergi. Våra experter kommer fram till hur många paneler som behövs och var de placeras för bra effekt och till slut skriver vi in ett installationsdatum i kalendern.

Sedan är vi med hela vägen före, under och efter installationen. När allt är klart har du en stabil produktion av el i många år framöver och kan dessutom sälja den el du inte använder själv.

solceller och solpaneler på tak

Solceller Västerås – fyra fördelar

 • Solceller står inte för några utsläpp, vilket gör dem till ett mycket bättre val för miljön än fossila bränslen.
 • Solceller kräver inget underhåll, så du kan spara pengar på dyra reparationer.
 • Solceller är ett utmärkt sätt att spara pengar på elräkningen eftersom de kan generera sin egen energi. 
 • Dagens solceller har en livslängd på upp till 30 år.
solpaneler på tak

Vi rekommenderar privatpersoner och företag i Västerås att höra av sig till oss – vi hjälper dig till en hållbar och smart framtid med solceller på ditt tak till ett riktigt bra pris.

 1. 1.

  Solpaneler är en riktig värdehöjare

  Solenergi är en bra långsiktig investering för hus- och fastighetsägare i Västerås och hela Sverige. De gör inte bara att du kan spara på elräkningarna, utan de ökar också det totala värdet på ditt hem.

  Att installera solpaneler kan öka fastighetsvärdet med upp till fyra procent, vilket många potentiella köpare finner tilltalande när de överväger var de ska köpa eller investera i fastigheter. Med hjälp av statliga incitament och skattelättnader kan du dessutom få tillbaka en del av installationskostnaderna genom att installera solpaneler.

 2. 2.

  Solen är en suverän energikälla

  Solen är en rik källa till gratis, förnybar energi som kan utnyttjas för att driva våra liv. Solenergi är ett rent och hållbart alternativ som har potential att ersätta traditionella källor för elproduktion. Solpaneler omvandlar ljus från solen direkt till elektricitet utan att producera skadliga utsläpp eller föroreningar.

  Genom att investera i solenergisystem kan vi minska vårt beroende av fossila bränslen och bidra till en mer hållbar framtid. Dessutom kan solenergi bidra till lägre elräkningar och ge en extra inkomstkälla genom försäljning av överskottsenergi tillbaka till elnätet.

 3. 3.

  Så fungerar solenergi i Västerås

  Solceller är en utmärkt källa till förnybar energi. De använder solens strålar för att skapa elektricitet genom att omvandla ljusenergi (fotoner) till elektrisk energi (elektroner). Solceller består av ett eller två lager av halvledarmaterial, exempelvis kisel.

  När solljuset träffar dessa material aktiveras elektronerna i atomerna och producerar elektrisk ström. Denna ström kan användas för att driva bostäder, företag och andra tillämpningar. Solceller är effektiva, tillförlitliga och prisvärda och ger massor av smart solenergi.

 4. 4.

  Solceller på ditt tak i Västerås

  Få ut mesta möjliga av din solcellsinstallation med vårt erfarna team. Vi förstår att varje tak är unikt, så vi kommer att arbeta tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för ditt hem eller företag. Våra certifierade installatörer har många års erfarenhet av att installera solceller och garanterar ett jobb av högsta kvalitet.

Anders Johansson
Anders Johansson
Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Jan A
Jan A
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
samuel lindström
samuel lindström

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solceller steg för steg-guide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solceller - Steg för steg

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson