Solceller Falun

Vi hjälper dig att ta ett steg mot en grönare framtid genom att installera solceller. Vi har all nödvändig kompetens och utför projektering, installation och service av dina paneler.

Installera solceller i Falun

Vi hjälper dig att ta ett steg mot en grönare framtid genom att installera solceller. Vi har all nödvändig kompetens och utför projektering, installation och service av dina paneler.

Med solenergi kommer du att spara pengar, höja värdet på huset och ta hand om miljön. Kontakta oss på solinstallation.se för att boka in ett samtal där vi ger dig guidning och rådgivning.

Bidra med en grönare framtid med solenergi

Sänk dina elkostnader med solens hjälp och bidra till en grönare framtid. Vi erbjuder en helhetstjänst inom solceller som hjälper dig att sänka dina utgifter för el över året. 

Du kan själv välja om du vill ha ett system med egna lagringsenheter, direktanslutning till elnätet där du säljer ditt överskott eller en kombination av båda dessa lösningar.

Solceller på tak till bra pris

Vi tar fram helhetslösningar för kunder i Falun med omnejd och är med hela vägen från första mötet till att din anläggning för solenergi är igång. Alltid med kvalitetsprodukter som håller och med full service tillgänglig över hela anläggningens livstid. Varmt välkommen att boka ett möte redan idag för att komma igång med solel.

solceller och solpaneler på tak

Solceller Falun – starka fördelar

 • Solenergi finns i överflöd och är gratis; du behöver bara rätt utrustning för att samla in den.
 • Genom att investera i en solcellsanläggning bidrar du till kampen mot klimatförändringarna.
 • Solenergi kan användas i nästan alla fastighetstyper, från bostäder till stora industrikomplex.
 • Med solenergi behöver du inte oroa dig för strömavbrott eller bränslebrist.
 • Solceller är ett utmärkt sätt för företag att bli gröna och minska sitt koldioxidavtryck.
solpaneler på tak

Vi hjälper dig att installera solenergi på ditt tak i Falun. Inga mellanhänder, bra priser och starka garantier.

 1. 1.

  En smart och långsiktig investering

  Att investera i solel är ett smart sätt att aktivt delta i den hållbara utveckling som behövs i samhället. Solceller ger dig inte bara tillgång till egen, grön el, utan hjälper dig att minska behovet av fossila bränslen på ett smart sätt.

  Solceller är en god investering för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder anläggningar som passar allt från den mindre sommarstugan till den stora fastigheten.

 2. 2.

  Vi installerar solenergi på ditt tak i Falun

  Solceller är ett alltmer populärt val för dem som vill byta till förnybar energi. Med solpaneler kan du producera din egen rena, utsläppsfria el och bidra till att minska ditt totala koldioxidavtryck.

  Solceller kräver dessutom inget större underhåll och är ett kostnadseffektivt sätt att generera energi från solens strålar. Genom att låta oss installera solceller på ditt tak i Falun kan du njuta av en oavbruten elförsörjning som är tillförlitlig och prisvärd.

 3. 3.

  Minskat beroende av fossil energi

  Dessutom bidrar el som genereras av solceller till att minska beroendet av traditionella energikällor som kol- eller kärnkraft. Att gå över till solenergi är inte bara bra för miljön utan kan också ge ekonomiska besparingar med tiden.

  Så varför vänta? Gör omställningen i dag och börja utnyttja solens kraft med vår hjälp. Med solceller kan du börja producera din egen rena energi och bidra till en grönare och mer hållbar framtid.

 4. 4.

  Solceller till bra pris

  Solceller är ett effektivt sätt att få energi direkt från solens strålar. Solenergi innebär el utan utsläpp, vilket gör det till ett renare alternativ för att driva hem och företag. Genom att investera i solcellsteknik kan du låsa in tillförlitliga och prisvärda energikällor utan att offra tillförlitlighet eller prisvärdhet.

  Dessutom kräver de flesta system minimalt underhåll så du behöver inte oroa dig för dyra underhållsräkningar eller ineffektiv utrustning. Med rätt installation på plats kan du njuta av långsiktiga besparingar på dina elräkningar samtidigt som du minskar ditt hushålls koldioxidavtryck.

  Välkommen att kontakta oss på solinstallation.se – vi kan säkert och smidigt installera solceller på ditt tak i Falun.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson