Solceller Smedjebacken

Genom att installera solceller på din villa i Smedjebacken så kan vi hjälpa dig att utnyttja solen och ta ett steg bort från vårt beroende av fossila bränslen.

Solceller Smedjebacken – framtidens energi

Solen är en suverän – och outtömlig – energikälla. På bara några få timmar kan vår egen stjärna förse jorden med mer energi än vad vi använder på ett år. Men det handlar om att ta hand om denna värdefulla energi också.

Intresserad av att installera solpaneler på ditt tak i Smedjebacken? Välkommen att kontakta oss på Solinstallation.se.

Vi hjälper dig att installera solenergi i Smedjebacken 

Med vår hjälp kan du få en solcellsanläggning som passar perfekt för just ditt hus. Vi har erfarenheten och kunskapen som gör att vi kan utföra en lyckad installation. Vi arbetar endast med det absolut bästa materialet från ledande leverantörer.

I vårt team finns alla nödvändiga kompetenser – projektering, installation och service. Vi hjälper dig hela vägen till klimatsmart solenergi på ditt tak.

Viktigast är alltid att våra kunder ska känna sig trygga när vi ska installera solceller. Därför strävar vi alltid efter öppenhet och ärlighet i våra kundkontakter.

solceller och solpaneler på tak

En fullödig tjänst inom solceller

Vi erbjuder en fullödig tjänst inom solceller. Hos oss hittar du smarta och energieffektiva lösningar för villor, kommersiella lokaler och fastigheter. Taket är en ofta outnyttjad yta på ett hus så varför inte utnyttja den till att skapa billigare och miljövänligare energi. 

Vårt stora utbud av paneler gör oss till ett solcellsföretag med hög kapacitet. Vi kan skräddarsy en miljövänlig och energibesparande lösning som passar utifrån dina behov. 

Är du intresserad av att installera solpaneler i Smedjebacken? Välkommen att kontakta oss!

solpaneler på tak

Våra montörer, elektriker och projektledare bildar tillsammans ett tryggt och kompetent team. Alla våra produkter är testade enligt internationell standard.

Installerade solceller, Bra support från första möte till installerad anläggning.
Anders Johansson
Jag har installerat solceller med dem, Jag kände trygghet igenom hela processen tack vare att dem har alla behörigheter med elektriker & montörer i lika bolag. Rekommenderas starkt.
Jan A

Hur fungerar det här med solceller egentligen?

Vi har sammanställt en solcellsguide som berättar hur vi brukar gå tillväga och vad som krävs för att kunna genomföra en installation.

Solcellsguiden

Vad andra säger om oss

”Installerade solceller - bra support från första möte till installerad anläggning.”

Anders Johansson